- 09172606080
- info@farazgaman.ir
- شیراز - خیابان قصرالدشت - حدفاصل پارامونت و سینما سعدی - نبش صورتگر( فقیهی ) - پاساژ ولیعصر
Angular.JS فریم ورک جاوا اسکریپت به شکل متن باز (Open source) است که در سال ۲۰۰۹ توسط گوگل طراحی و ساخته شده است.
این فریم ورک کمک می کند تا اپلیکیشن های تک صفحه ای که فقط از طرف مشتری به HTML، CSS و جاوا اسکریپت نیاز دارند ایجاد کنید.
به طور کلی این فریم ورک Angular.js راه را برای توسعه وب تغییر داده است. اکنون می توانید با استفاده از قدرتمندترین و سازگارترین فریم ورکJavaScript Framework Angular.JS، وب سایت خود را توسعه دهید.
React JS یکی از سریع ترین و محبوب ترین کتابخانه های جاوا اسکریپت است که توسط فیسبوک، اینستاگرام و یک جامعه مستقل از توسعه دهندگان وب مدیریت و نگهداری میشود.
React یک کتابخانه متن باز و رایگان جاوا اسکریپت است. این کتابخانه جاوا اسکریپت در سال ۲۰۱۳ به صورت عمومی منتشر شد.
یکی از مهمترین ویژگی های فریم ورک React.JS، می توان به توانایی توسعه دادن کدها اشاره کرد.
React.JS براساس مدل view ساخته شده است و این در حالی است که angular براساس MVVM می باشد.
همین دلیل باعث می شود که React.JS نسبت به angular.js سازگاری بیشتری داشته باشد.
در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که این فریم ورک کاملا براساس مدل MVC طراحی شده است.
مدل MVC در واقع یک معماری نرم افزاری است که ساختار نرم افزار را به سه قسمت مدل، نما و کنترلر تقسیم می کند.
MVC این قابلیت را به توسعه دهنده می دهد تا بخش های مختلف نرم افزار را از هم جدا کند و کنترل کامل تری را به صورت مجزا روی هر کدام از این بخش ها داشته باشد.
در حال حاضر معماری Angular.JS از MVC به MVVM تبدیل شده است که در این حالت ما می توانیم بخش منطقی اپلیکیشن را از بخش رابط کاربری آن تفکیک کنیم.
یکی از اصلی ترین مشکل استفاده از فریم ورک React.JS این است که برای توسعه و گسترش یک وبسایت باید در کنار خودش از کتابخانه ها و کامپوننت های دیگر نیز استفاده کند.
همین موضوع باعث می شود که سرعت توسعه یک اپلیکیشن به مراتب کاهش یابد و استفاده از React.JS برای پروژه هایی که محدودیت زمانی دارند مناسب نمی تواند باشد.
React.JS فقط یک لایه View است و برای اتصال و ارتباط برقرار کردن با فریم ورک های قدیمی مبتنی بر MVC مشکلات و محدودیت هایی دارد.
یادگیری Angular.JS چون syntax تقریبا پیچیده ای دارد می تواند برای توسعه دهندگان تازه کار دشواری خاص خود را داشته باشد.
به عنوان یک نتیجه گیری کلی می توان به مقایسه یادگیری Angular.JS و React.JS اشاره کرد، که اگر به دنبال توسعه یک اپلیکیشن منعطف با بیشترین میزان سازگاری هستید، استفاده از React.JS می تواند گزینه مناسبی باشد.
و اگر به دنبال توسعه یک اپلیکیشن قدرتمند با مصرف منابع بیشتر هستید، استفاده از فریم ورک Angular.JS می تواند گزینه مناسب تری باشد.
فرازگامانhttp://farazgaman.ir را در اینستاگرامhttp://instagram.com/farazgaman.web/ دنبال کنید.
شرکت فرازگامان هوش برخط شهرراز در خرداد سال 92 فعالیت رسمی خود را در زمینه طراحی وب سایت های داینامیک شروع کرده و قبل از آن به مدت پنج سال به طور غیر رسمی از سال 87 و با نام طراحان شهر راز در این زمینه فعالیت داشته است.