
آموزش راه اندازی سایت روی سرور مجازی لینوکس
2023/08/26
طراحی ریسپانسیو (واکنش گرا) چیست و چرا مهم است ؟
2023/09/12چگونه میتوانیم طراحی وب را یاد بگیریم؟
با توجه به اینکه در زمینه طراحی وب روشهای متعددی وجود دارد که هر کدام مسیر و نقشهی راه متفاوتی برای یادگیری ارائه میدهند، برای افراد علاقهمند به این حوزه، مسئله اصلی این است که از کجا شروع کنند و چگونه میتوانند مهارتهای طراحی وب را به دست آورند. در این مقاله، ما به بررسی انواع مختلف روشهای آموزشی در زمینه طراحی وب میپردازیم و بهترین مسیر برای شروع و یادگیری طراحی وب را معرفی خواهیم کرد.
قبل از شروع یادگیری طراحی وب، مهم است که با دقت بررسی کنیم که چرا و با چه هدفی این مهارت را میخواهیم کسب کنیم. در این مقاله، به برخی از سوالات متداول پاسخ داده و برای هر کدام از آنها بهترین مسیر یادگیری طراحی وب را توضیح میدهیم.
اگر بخواهید برای خودتان سایت طراحی کنید
اگر هدف شما ایجاد یک وبسایت برای خودتان بدون تلاش برای کسب درآمد از آن است، بهترین راه این است که یک دوره آموزش طراحی وب بدون نیاز به برنامهنویسی را تهیه کنید و در مدت حدود یک ماه طراحی وبسایت را یاد بگیرید. این روش برای ایجاد وبسایت شخصی، شرکتی یا فروشگاهی بدون نیاز به کدنویسی با استفاده از ابزارهای مانند وردپرس بسیار مؤثر است.
در این حالت، مهارتهایی که نیاز دارید عبارتند از:
- یادگیری وردپرس
- یادگیری کار با قالب
- یادگیری کار با افزونه های متداول مانند ووکامرس و المنتور
- خرید هاست و دامنه
معمولا تمام این موارد را با شرکت در یک دوره آموزشی طراحی سایت بدون کدنویسی میتوانید یاد بگیرید. همچنین میتوانید در دوره کارآموزی شرکت فرازگامان شرکت کنید.
اگر بخواهید به منظور شغل و کسب درآمد طراحی سایت را یاد بگیرید
در این حالت داشتن مهارت طراحی وبسایت بدون کدنویسی کافی نیست. بلکه باید سطح مهارتهای خود را ارتقاء داده و برنامه نویسی را یاد بگیرید. زیرا هر نوع طراحی وبسایت چالشهای خاص خود را دارد که در بسیاری از موارد به برنامه نویسی نیاز دارید. بنابراین، علاوه بر استفاده از ابزارهای آماده مانند وردپرس، باید به مهارت برنامهنویسی تسلط پیدا کنید تا بتوانید هر نوع پروژه طراحی وبسایت را انجام دهید و به ابزارهای آماده محدود نباشید. در ادامه به مهارتهای مورد نیاز در این زمینه اشاره خواهیم کرد:
- یادگیری کار با وردپرس
- یادگیری کار با قالب
- یادگیری کار با افزونه های متداول مانند ووکامرس و المنتور
- یادگیری کدنویسی HTML و CSS
- یادگیری زبان برنامه نویسی PHP
- یادگیری کد ها و توابع وردپرس
- یادگیری طراحی قالب اختصاصی و افزونه نویسی
با یادگیری این مهارتها، شما علاوه بر تسلط بر طراحی سایت بدون کدنویسی، میتوانید قالبهای وردپرس اختصاصی ایجاد کنید. همچنین، میتوانید قالبهای آماده وردپرس را مطابق با نیازهای خود ویرایش و شخصیسازی کنید. و این دانش و توانایی همان چیزی است که یک طراح وب حرفهای برای انجام کارهای خود به آنها نیاز دارد.
بهترین روش یادگیری طراحی سایت چیست؟
برای یادگیری روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه آن ها را عنوان میکنیم:
- شرکت در کلاس های حضوری
- شرکت در کلاس خصوصی
- خرید کتاب آموزشی
- مطالعه مقالات مرتبط در گوگل
- خرید دوره های آموزشی
- کارآموزی
در بین روش های بالا خرید یک دوره آموزشی خوب و کارآموزی در یک شرکت معتبر، بهترین روش است.
چرا وردپرس؟
چون در حال حاضر، وردپرس به عنوان یکی از بهترین انتخابها برای طراحی وبسایت شناخته میشود. با استفاده از وردپرس، میتوانید با سرعت بیشتر و هزینه و انرژی کمتر، یک وبسایت با امکانات بیشتر ایجاد کنید. به همین دلیل، آمار نشان میدهد که تقریباً ۴۷٪ از تمام وبسایتهای جهان از وردپرس استفاده میکنند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.
وردپرس بهترین انتخاب برای ایجاد وبسایت در حوزه های مختلفی مانند فروشگاهی، آموزشی، خبری، گردشگری، رستوران، املاک، آژانس و… میباشد. اکثر پروژههای طراحی وبسایت نیز در این دستهها قرار دارند. بنابراین، اگر قصد ورود به عرصه طراحی وبسایت و کسب درآمد از این زمینه را دارید، یادگیری وردپرس اساسیترین مهارتی است که باید به آن مسلط شوید. اما به یاد داشته باشید که یادگیری وردپرس به تنهایی کافی نیست و برای بهتر دیده شدن و حرفه ای تر کار کردن لازم است مهارت برنامه نویسی را کسب کنید.
سایت هایی که نمیتوان با وردپرس طراحی کرد
اکثر سایت های متداول را میتوانیم با وردپرس طراحی کنیم اما پروژه هایی که نیاز به برنامه نویسی اختصاصی دارند مانند سامانه های دولتی که برپایه فرم های اطلاعاتی هستند یا وب اپلیکیشن هایی که با هدف ردوبدل کردن اطلاعات و گزارش گیری کار میکنند یا سایت هایی به وسعت آپارات و… از استثناعاتی هستند که بهتر است از وردپرس استفاده نشود و با یک زبان برنامه نویسی مانند PHP بصورت اختصاصی نوشته شوند.
برنامه نویسی اختصاصی چگونه است؟
این روش نسبت به وردپرس پیچیدگی بیشتری دارد و از صفر تا صد به عهده برنامه نویس است و برنامه نویس باید هر دو سمت کاربر و سرور را از صفر بنویسد در نتیجه هزینه بیشتری هم دارد. به همین دلیل کارفرمایان تا جایی که نیاز به برنامه نویسی اختصاصی نداشته باشند، از این روش دوری میکنند و به سراغ سایت های وردپرسی میروند که مقرون به صرفه تر است.
اگر میخواهید در حوزه توسعه وب مشغول به کار شوید، بهترین زبان برای یادگیری PHP پادشاه زبان های تحت وب است. مزیتی که این زبان دارد این است که وردپرس هم با همین زبان نوشته شده و توسعه دهندگان وردپرس، طراحان قالب و افزونه باید به آن مسلط باشند. به همین دلیل PHP تبدیل به یکی از پر کاربردترین زبان های برنامه نویسی تحت وب شده و افراد زیادی به دنبال یادگیری آن هستند.
سخن پایانی
در این مقاله متوجه شدید که یادگیری طراحی وب وابسته به هدف شما، روش های مختلفی برای یادگیری دارد. در اینجا ما روش های مختلف را بررسی کردیم و مسیر یادگیری هرکدام را توضیح دادیم. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد و پاسخ سوالات شما را داده باشد.